Låna 500 kr

Låna 500 kr kan vara någonting som blir aktuellt om man har väldigt lite pengar över och det behövs några hundralappar till för att man ska kunna klara av att betala någonting. Det kan vara till exempel så att det är ett par dagar kvar till lön, bidrag eller annan form av ersättning och att man då inte har råd att köpa mat eller betala någonting som måste betalas. Genom att låna ett så litet belopp som 500 kronor från någon av de aktörer som erbjuder detta så kan man kortsiktigt lösa situationen. Man bör dock ha i åtanke att den effektiva räntan på ett sådant litet och snabbt lån troligen är ganska hög så man får fundera om det är värt pengarna.

Oftast så är det genom smslån som man kan låna dessa små belopp så som 100 kr, 200 kr, 500 kr, 1000 kr, 1500 kr, 2000 kr och uppåt. Man bör således vända sig till en låneutgivare som erbjuder smslån för att se vad som är möjligt. Om det är så att man i kombination med detta har en betalningsanmärkning och således vill låna pengar trots betalningsanmärkning så kan det vara något svårare att hitta någon som kan erbjuda lån för dig.

Vi på Låno.se har en tabell som sammanställt de olika priserna, avgifterna och effektiva räntorna för de olika som erbjuder smslån, denna tabell kan du se genom att klicka här: smslån.