Låna pengar med betalningsanmärkning

Låna pengar med betalningsanmärkning

Låna pengar med betalningsanmärkning kan låta som att det är någonting omöjligt, det finns dock lånegivare som trotsar betalningsanmärkningarna och ändå kan erbjuda lån – detta genom att ta en lite högre ränta i med att de tar en högre risk. Valet bland de olika kreditinstitut som erbjuder detta är självklart mindre än ett vanligt lån men du kan fortfarande välja mellan ett par olika som erbjuder dessa typer av lån. Det kan vara så att du hamnat i en situation tidigare i ditt liv där du helt enkelt missat att betala någonting eller helt enkelt haft svårt att betala någon faktura eller räkning – någonting som tyvärr lett till en betalningsanmärkning. Vad som då händer är att du får väldigt svårt att få lån då detta är en signal till alla kreditinstitut att du är en person som har svårt att betala. Även om du inte har samma dåliga situation idag så straffas du på ett sätt genom att du får svårt att låna pengar med betalningsanmärkning.

Hur blir man kreditvärdig?

1. Gör en lista på alla lån eller konton som du ligger efter med. Detta skulle kunna vara din kreditkortsskulder eller andra räkningar som inte blivit betalda. se till att du inte glömmer något på din lista. Summera allt och kolla vad du behöver betala till varje juridisk person eller eller fysisk person.

2. Skapa en budget genom att lista alla dina intäkter och kostnader. Kontroller att dina intäkter överstiger dina kostnader så att du har mer pengar över till att amortera dina eventuella lån eller tilltänkta nya lån. Du bör således ha en plan för hur du ska betala allt så att du blir mer trovärdig i bankmannens eller kreditgivarens ögon.

3. Att sälja värdefulla saker eller att ta ett tillfälligt andra jobb skulle kunna vara en lösning på kortare sikt. Det medför att du har lite extra pengar som hjälper dig att betala tillbaks lånen.

4. Ansök om lån hos ett lokalt bankkontor. det är en större chans att du erhåller ett lån. De flesta finansiella institut kommer troligtvis inte låna dig några pengar på grund av din betalningsanmärkning och för att du eventuellt fortfarande har skulder. Det viktiga är att du har en bra plan för att betala tillbaks sedan kan du boka tid med din bankman och förklara din situation.

5. Att pantsätta värdefulla saker såsom hur eller bil kan även generera lån men det man bör fundera noga över är om man inte kan betala tillbaks. Då riskerar man att förlora de värdefulla saker som man pantsatt.

Nedan finner du BlueStep som är en lånegivare som kan låna ut pengar till dig trots betalningsanmärkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.