SMSLån med betalningsanmärkning

SMS låna med betalningsanmärkning

Vilka möjligheter finns det egentligen för mig att SMS Låna pengar med betalningsanmärkning? Det är en vanlig fråga och det har blivit rejält mycket enklare på senare år faktiskt som tur är. Idag finns det ett gäng kreditgivare som tar emot SMS låntagare med betalningsanmärkningar, de traditionella bankerna skulle aldrig göra detta dock. När det gäller större SMS lån över 10000 kr är det fortfarande relativt få som lånar ut, när det gäller mindre SMS lån så är möjligheterna goda. Se våra två listor nedanför. Om du vill ha en prisjämförelse av kreditgivarna nedanför kolla smslån med betalningsanmärkning, den uppdateras kontinuerligtSms-lån / Snabblån med betalningsanmärkning (1000 kr till 12 000 kr över 30 till 90 dagar)

Rank Kreditgivare Belopp Åldergräns Inkomstkrav
1 Meddelandelån 1000 kr till 10000 kr 18 år Individuellt
2 Ferratum 1000 kr till 12000 kr 18 år Individuellt
3 Trustbuddy 500 kr till 5000 kr 18 år Individuellt
4 Kredit 365 1000 kr till 5000 kr 18 år Individuellt
5 Viaconto 1000 kr till 5000 kr 18 år Individuellt
6 Expresskredit 1000 kr till 3000 kr 18 år Individuellt

Privatlån / Huslån

Rank Kreditgivare Belopp Längd Inkomstkrav
1 Lendo Upp till 30 000 kr 12 år Fast inkomst
2 Bank2 Minimum 50 000 kr Minst 1 år Fast inkomst
3 Bluestep Större bolån Löpande Fast inkomst

Smslån är givetvis den enklaste vägen att gå för att få lån. Kreditgivaren gör då en individuell kontroll av din ekonomi. Inkomsten är antagligen viktigast, för andra smslån utan betalningsanmärkning är kravet minst 20 000 kr i deklarerad inkomst. Så över det bör man ha för att ansöka, många verkar dock få godkänt hos Ferratum och Viaconto (Källa lånforum.se) så helt omöjliga villkor har de inte. Något som verkar omöjligt är att få lån med skuldsaldo, det måste vara betalt först annars blir det med största sannolikhet avslag.

Fördelarna med sms-lån

Det finns ett antal fördelar med sms-lån över Privatlån, bortsett då att det är enklare att få. Framförallt så slipper du en kreditfrågan, ingen sådan tas som syns för andra banker. En kreditupplysning görs, men den syns inte. Den andra fördelen är att utbetalningen går mycket snabbare. Det enda du behöver göra är att svara när kreditgivaren ringer och vill bekräfta ansökan, därefter betalar de ut direkt. 24h på vardagar är max, i vissa fall behöver det bara ta 1-2 timmar om du svarar omgående och ansöker innan kl 13 på en vardag. Om du har samma bank som kreditgivaren kan du få lånet på så kort tid som 5-15 minuter, finns medlemmar på lånforum.se som fått detta.

Fakta betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning får man om man missat att betala en räkning, och denna går vidare till kronofogden som inte heller får in pengarna. En betalningsanmärkning sitter kvar i 3 år för privatpersoner, från det att den registrerats. Detta även om skulden inte betalats, dock så kvarstår skulden alltid tills den är betald.

När betalningsanmärkningen gått ut…

Då kan man lägga om eventuella dyra lån med vanliga lån (blancolån, Lendo har bra räntor). Skulle rekommendera att du väntar med större lån tills dess, då det blir mycket enklare utan. Även nya alternativ för sms lån dyker upp, som är mycket billigare än de ovan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.